پاورپوینت مصالح جدید در صنعت ساختمان

ساخت وبلاگ
فهرست مطالب: پاورپوینت مصالح جدید در صنعت ساختمان

تاریخ ایجاد 07/04/2017 12:00:00 ق.ظ   تعدادبرگ: فرمت PowerPoint در 273 اسلاید   قیمت: 10000 تومان     تعدادمشاهده  5


بخشی از مطلب
در تاریخچه  فن آوری مصالح  ساختمانی ، خاک ها همواره به عنوان  توده هایی فشاری و یا برشی  خوب که در کشش  تاب  چندانی ندارند،  شناخته  شده اند . فراوانی،   ارزانی و سهولت  دسترسی به این ماده طبیعی  (خاک) تلاش هایی  برای چیره شدن  بر ضعف کششی آن  به دنبال داشته است .
 افزودن یک ماده ثانویه بر توده  منظور بهبود مقاومت آن اندیشه ای  نوپا نمی باشد . استفاده از  الیاف طبیعی  خیزران،  نی ، کاه، کنف، پوست  نارگیل و ...  به عنوان روش های  سنتی بهبود خاک  در زمان های  گذشته مطرح بوده است . آثار باقیمانده   از خاک رس مسطح  شده با  کاه  در عراق ، که مربوط به تمدن های 3000  سال  قبل می باشد،  گواه بر این  ادعا می باشد.
  در گذشته مهندسین  در صورت مواجه شدن  با ساختگاهی  باخاک طبیعی نامناسب سه راه  کار عمومی  پیش  رو  داشتند . ساده ترین  روش ، تغییر  ساختگاه اجرایی  پروژه بوده است .  تغییر مسیر  جاده ها به دور  زمینهای  لجن زار و باتلاقی نمونه ای  از  این عمل می باشد .  امروزه با افزایش  وسایل نقلیه  و نیاز به کاهش  زمان سفر و  مسیرهای  کوتاهتر   راه کار به کار برده شده در این مثال  خاص مرتفع شده است .
  روش دوم،  سازگار سازی طرح بر مبنای شرایط موجود بوده است . استفاده از پی های  عمیق،  پی های صندوقچه ای و ... مثال هایی از هماهنگ  سازی طرح با شرایط  نامناسب می باشد.
را همکار سوم بهبود و بهسازی شرایط موجود می باشد .  افزایش مقاومت  خاک در پشت  دیوارهای حائل  و خاکریزها، کاهش  نشست  پذیری  خاک  در زیر پی سازه ها ، کاهش  تراوایی  خاک در زیر سد ها  از این گونه می باشند
  امروزه استفاده از  فرایند های مکانیکی ( مانند  تراکم و زهکشی) فرایند های شیمیایی(مانند تثبیت و تحکیم )  و یا قرار دادن  عناصر مقاوم (تسلیح)  از جمله روش های  رایج افزایش مقاومت خاک می باشد . در گذشته به منظور  افزایش عمر مفید  ، مقاومت  وپایداری  سازه های تحت  احداث،  ابعاد پی  شکل هندسی خکریزها ، مشخصات  فنی راه ها یا حجم دیوارهای حایل را در آن ها تغییر می دادند تا به هماهنگی   لازم میان اجزا دست یابند ، اما   با ساخت اولین دیوار نردبانی توسط آندره کوین در سال 1928  و سپس طرح ابتکاری   هنری ویرال در سال 1963  به نام خاک مسلح  فلسفه طراحی  و  روش های محاسبه  مربوط به  بخش عمده  ای  از عملیات خاکی  تغییر یافت . اصول خاک  مسلح  ویرال عبارت بود . از بکارگیری همزمان  یک  خاک دانه ای  و تسمه های  مقاوم در برابر کشش  که به  توده تشکیل یافته  در پشت  چسبندگی  ناهمسانی  در امتداد تسمه ها  می داد . نمای ظاهری بنا به پوسته ای  ختم می شد  که نقش آن جلوگیری از  ریزش موضعی  خاک و همچنین  زیبا سازی نمای آن بود .
و......
فهرست
مقدمه
سالید سرفیس
بتن ضد آب
ساگاگلس
آجر مهند سی سبز
پلی کربنات(جایگزین شیشه در ساختمان)
بتن جذ ب کننده آلودگی هوا
بتن انتقال دهنده نور
Etfe چیست
بلوک شیشه ای
بتن هوشمند گرما زا
کامپوزیت
پانل
پوشش های سلولزی
ساختمان های آکاردیونی
پلی استایرن انبساطی
سیستم سازه ها فولادی سبک
دیوار هایی از آب
بتن سبک هوادار
عایق شیشه ای
بتن جلا یافته
آب بند چیست
منا بع


کلمات کلیدی مرتبط:
پاورپوینت مصالح جدید , در صنعت ساختمان ,در تاریخچه ,فن آوری مصالح ,ساختمانی ، خاک ها , توده هایی فشاری ,سالید سرفیس ,بتن ضد آب ,ساگاگلس ,آجر مهند سی سبز ,پلی کربنات(جایگزین ,شیشه در ساختمان) ,بتن جذ ب کننده آلودگی هوا ,بتن انتقال دهنده نور ,Etfe چیست ,بلوک شیشه ای ,بتن هوشمند گرما زا ,کامپوزیت,
مقالات مرتبط در این دسته
جوشکاری، درصنعت، ساختمان ،دانلود پاورپوینت ،جوشکاری
لندفیل - پاورپوینت
پاورپوینت سقف کامپوزیت - قالب روفیکس
پاورپوینت سقف کامپوزیت - قالب روفیکس
دانلود پاورپوینت تقویت دال بتن مسلح با الیاف FRP
دانلود پاورپوینت بتن الیافی
پاورپوینت انواع سقف های رایج بتنی
پاورپوینت ارزیابی سقف های رایج ساختمانی از نطرهزینه اجرایی
پاورپوینت سازه های پلیمری
پاورپوینت استفاده از frp در تقویت سازه
پاورپوینت سقف طاق ضربی
پاورپوینت سقف کامپوزیت بیگت
پاورپوینت سقف کامپوزیت(قالب روفیکس)
پاورپوینت انواع روشهای مقاوم سازی
پاورپوینت مقاوم سازی با FRP
پاورپوینت میلگردهای کامپوزیتی FRP
پاورپوینت رایگان روشهای اجرای سقف
پاورپوینت معرفی وشناخت انواع سقف های مسطح
پاورپوینت بتن های الیافی
پاورپوینت سقف کامپوزیت





پاورپوینت تحلیل و بررسی میدان تجریش تهران - پروژه تحلیل فضای شهری...
ما را در سایت پاورپوینت تحلیل و بررسی میدان تجریش تهران - پروژه تحلیل فضای شهری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : mehranaa1 بازدید : 217 تاريخ : شنبه 19 فروردين 1396 ساعت: 18:37