دانلود تحقیق نورگیر,پاورپوینت

ساخت وبلاگ
فهرست مطالب: دانلود تحقیق نورگیر,پاورپوینت

تاریخ ایجاد 26/04/2017 12:00:00 ق.ظ   تعدادبرگ: 32 اسلاید   قیمت: 4600 تومان     تعدادمشاهده  3


چرا نورگیر سقفی؟

روشنایی روز عمل روشن کردن فضاها به صورت طبیعی است. هر زمان بدون اینکه کلیدی را بزنیدو اتاقی را با پنجره یا نورگیر سقفی روشن کنیددر واقع دارید از روشنایی روز استفاده میکنید.استفاده از نور خورشید هیچ هزینه ای برای محیط زیست در بر ندارد در عین حال سود زیادی به انسانها میرساند.تحقیقات نشان داده است که مغز ما مشخصات رنگها را در نور طبیعی روز بهتر درک میکند و اثر روانی مثبتی بر فرد دارد.

مزایای نور طبیعی

بیشتر افراد به محیط های روشن شده با نور طبیعی علاقه مندند؛ چرا که نور طبیعی باعث افزایش تمرکز میشودو استفاده کافی از آن محیط های مختلفی نظیر کارخانجات ادارات  فضاهای خانگی و ... را کارامدتر میسازد.

همچنین نور طبیعی کمک میکند تا انسانها احساس بهتری داشته باشندو میتواند به عنوان یک درمانگر عمل کند.

تعریف نور گیر

در طراحی ساختمان باید سعی شود که نور و تهویه فضاهای داخلی ساختمان مستقیما از طریق پنجره هایی که با فضاهای باز و بزرگ مانند حیاط و کوچه و خیابان مربوطند تامین شود اما بسیاری از مواقع امکان چنین عملی وجود ندارد و به اجبار برای فضاهای میانی ساختمان باید از سقف نورگیر  نور گرفت.گاه برای رساندن نور به زیرزمین نورگیر هایی میسازند که همسطح کف محوطه هستند. ابعاد نورگیرها بستگی به محل و مقدار نور مورد لزوم دارند .همچنین محل نورگیرها تابع ضوابط و مقرراتی است که در طراحی باید به آنها توجه کرد...........

 

 

مطالب مرتبط در این زمینه


تاریخچه نورگیر یا هواکش

تاریخچه استفاده از نورگیر به، دوران تمدن باستان در مصر[۱] و در کاخ نوسوس مربوط به اقریطس، تمدن باستان عصر مفرغ در جزیرهٔ کرت، بر می‌گردد.[۲] همچنین نمونه‌هایی از نورگیر از زمان‌های قدیم به جا مانده که توسط رومی‌ها ساخته شده‌اند.[۳]
نورگیر زیر زمینی
نوشتار اصلی: مساحت (معماری)

به نورگیرهای زیرزمینی که در جلو ساختمان به منظور تأمین نور برای فضای زیرزمین طراحی می‌شوند، در اصطلاح معماری، Area به معنای سطح مقطع (یا در منطقه آمریکای شمالی، Area way) نامیده می‌شوند.
نورگیر سقف

نورگیر سقف یا پنجرهٔ سقفی (به انگلیسی: Skylight) انتقال دهندهٔ نور می‌باشد. این نورگیرها همه یا بخشی از فضای سقف ساختمان را به منظور روشن سازی تشکیل می‌دهند.

نورگیرهای سقفی باز شونده برای تهویه هوا و تامین نور طبیعی از سقف بسیار مناسب هستند. نمونه‌هایی که در بازار موجود هستند هم قابل کنترل از لحاظ باز و بسته شدن و هم دارای عایق کاری مناسبی می‌باشند. در این نوع نور گیرها، عایق بودن در مقابل باد و باران بسیار اهمیت دارد. همواره سعی کنید از شیشه‌های ۲ جداره در سقف استفاده کنید، زیرا عایق بودن آن از لحاظ گرمایشی بسیار مهم است. نمونه‌های بازشوی سقفی که با فنر باز و بسته می‌شوند توسظ زنجیری قابل کنترل هستند، اما بازشوهایی که روی ریل دندانه دار باز و بسته می‌شوند، کاراتر می‌باشند. بازشوهایی که دو جداره هستند دارای قابلیت‌های زیادی می‌باشند، از جمله اینکه بی تفاوت به جهت باد هستند. در مناطقی که باد و باران شدیدی دارند بهتر است که بازشو را از ناملایمات جوی دور نگه داریم. بازشوهایی که در بالای حمام و آشپزخانه قرار می‌گیرند فضای مناسبی برای تخلیه هوای مرطوب این اماکن بوجود می‌آورند. مقدار هوای جریان یافته از سقف، بستگی به جهت، سرعت باد، تغییر فشار و تفاوت درجه حرارت داخل و خارج دارد. هوای خنک، گهگاه از همان مجرایی که نور وارد فضا می‌شود، جریان می‌یابد، اما غالباً هوای گرم است که از این فضامجال بیرون رفتن پیدا می‌کند. این نورگیرها در سبک معماری قدیم رومی استفاده می‌شده مانند پنجره گرد زیارتگاه. پنجره‌های سقفی بسته لعابی از انقلاب صنعتی که باعث پیشرفت‌هایی در ساخت تولید شیشه شد استفاده شده‌است. تولید توده‌ای واحدهای از پیش ساخته از نیمه قرن بیستم پنجره‌های سقفی را برای بسیاری از کاربردها و زمینه‌ها ایجاد کرده‌است. حفظ انرژی باعث انگیزه جدید، ابداع طراحی، گزینه‌های انتقال و سیستم‌های طبقه‌بندی، بازده بیشتر پنجره‌های هوارسانی سقف شده‌است.


کلمات کلیدی مرتبط:
تاریخچه ,نورگیر ,نورگیر از زمان‌های قدیم , رومی‌ها ,مزایای نور طبیعی ,
مقالات مرتبط در این دسته





پاورپوینت تحلیل و بررسی میدان تجریش تهران - پروژه تحلیل فضای شهری...
ما را در سایت پاورپوینت تحلیل و بررسی میدان تجریش تهران - پروژه تحلیل فضای شهری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : mehranaa1 بازدید : 156 تاريخ : جمعه 8 ارديبهشت 1396 ساعت: 2:27